yrityk­sesi kumppani
it-ratkaisuissa

Anna meidän auttaa yrityk­sesi ohjel­mis­to­rat­kai­suissa! Meiltä saat asian­tun­tevaa it-ohjelmistokonsultointia. Ota yhteyttä niin räätä­löimme tarpei­siisi parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden.

Miilin tarina

Miili Consulting Oy sai alkunsa perus­tajan halusta tarjota asiak­kail­leen liike­toi­min­ta­läh­töisiä ICT-palveluita. Kuten aina, yksi vaati­vim­mista tehtä­vistä yrityksen perus­ta­mi­sessa on nimen keksi­minen. Meiltä kysytään usein, mistä tulee sana Miili, kun sille ei löydy vasti­netta suomen kielestä. Miili tulee yrityksen perustaja kahden nuorimman pojan etuni­mistä, Miiko ja Linus. 

Perustamisen aikaan Ilkka katseli TV sarjaa downs­hif­taajat, missä eräs päähen­ki­löistä perustaa yrityksen nimeltä Coconut Consulting. Harmittavasti tämän niminen yritys löytyi jo muualta päin maailmaa, joten Coconut päätet­tiin korvata sanalla Miili.

Miili Consulting Ilkka Hauta-aho

ILKKA HAUTA-AHO

Software Craftsman, Founder & Partner

Ilkka on liike­toi­min­ta­läh­töinen ohjel­mis­toark­ki­tehti, jolla on 20 vuoden kokemus alalta. Ilkka on toiminut mm. teknisenä leadina, arkki­teh­tina ja Scrum Masterina mm. peli‑, pankki‑, mobiili- ja tieto­lii­ken­nealan sekä urhei­lu­ve­don­lyönnin projek­teissa. Ilkan vahvuuksia ovat asiakas­ra­ja­pin­nassa työsken­tely, liike­toi­min­ta­läh­töinen ajattelu ja digitalisaatio. 

Ota yhteyttä Ilkkaan jos olet kiinnos­tunut yhteis­työstä kanssamme tai haluat tietää lisää yrityk­ses­tämme ja palvelutarjonnastamme.

Puhelin: 040 868 2545
Sähköposti: ilkka.hauta-aho@miiliconsulting.com

Miili Consulting Noora Leinonen

Noora Leinonen

People, Marketing & Operations Lead

Noora vastaa rekry­toin­neista ja henki­lös­tö­hal­lin­nosta. Lähetä Nooralle viestiä tai soita, jos sinua kiinnostaa Miili Consulting työpaik­kana tai jos haluat tietää lisää avoinna olevista tehtä­vistä. Nooralla on omakoh­tainen kokemus IT-alan yrityk­sissä ja startu­peissa työskentelystä.

Puhelin: 044 066 3567
Sähköposti: noora.leinonen@miiliconsulting.com

Voit soittaa, lähettää sähkö­postia tai täyttää lomakkeen

Toimistomme sijaitsee Pasilassa

Käyntiosoite:
Kyllikinportti 2
00240 Helsinki

Laskutusosoite: Annanbackantie 17, 04130 Sipoo. Vastaanotamme ainoas­taan e‑laskuja.
Verkkolaskuosoite: FI2215443000089727 • Operaattoritunnus: NDEAFIHH

Yritys on liittynyt Luotettava Kumppani ‑palveluun. Olemme iloisia, jos jätät arvion!